VitaLink RootStim

Varastossa
SKU
VitaLink RootStim
Alkaen 12,00 €

Toimitus yleensä noin 1-3 arkipäivää

Maksutapoina myös postiennakko ja osamaksu

15 päivän palautusoikeus

Tienaa ostoksista bonusta (tulossa)


VitaLink RootStim on merilevää ja sokereita sisältävä juuriravinne. RootStim parantaa juurikasvua ja edistää juurien terveyttä. Suuri ja terve juuristo parantaa kasvin kykyä imeä vettä ja ravinteita. Kun kasvi pystyy hyödyntämään ravinteita ja vettä tehokkaasti kasvaa se terveemmin ja suuremmaksi, sekä kestää erilaisita stressitilanteita (hetkellinen kuumuus, uudelleen istutus ym) paremmin. 

VitaLink RootStim sisältää erittäin laadukasta merileväuutetta sillä se on harvestoitu merilevästä vuodenaikaan, jolloin merilevän ravinnearvot ovat korkeimmillaan. Merilevä sisältää stimulantteja, vitamiineja, hivenaineta (mangnesium, kalium, sinkki, rauta, typpi), entsymeitä, aminohappoa ja kasvihormoneja, mitkä kaikki vaikuttavat kasvin kasvuun eritavoin. Merilevän lisäksi RootStim sisältää tarkasti valittuja sokereita (oligosaccharide), mitkä parantavat juuriston solurakennetta kasvattaen juurimassaa.

VitaLink RootStim juuriravinnetta kannattaa käyttää etenkin kasvin elinkaaren alussa, jolloin tapahtuu vielä suurta juurikasvua. 

Sisältää:

  • merileväuutetta
  • sokereita
Annosteluohje:
  • 1-2ml per litra vettä kasvuvaiheessa oleville kasveille