Hiljaiset puhaltimet

Hiljaiset kanavapuhaltimet

Kanavapuhaltimien tuottama ääni syntyy kanavapuhaltimen moottorista, sekä sen tuottamasta ilmavirrasta. Kanvapuhaltimesta saa hiljaisen vaikuttamalla sen moottorin tuottamaan ääneen ja optimoimalla ilmavirran puhaltamaan mahdollisimman suoraan. 

Hiljaisissa kanavapuhaltimissa kanavapuhaltimen moottori on rakennettu niin, että se tuottaa vähemmän melua tai kanavapuhaltimen päälle on rakennettu ääntäeristävä kotelo. Hiljaisimmissa kanavapuhaltimissa on molemmant ominaisuudet eli hiljainen moottori sekä ääntäeristävä kotelointi. 

Kanavapuhaltimien moottori

Kanavapuhaltimien moottorien melutasossa on eroja. Yleisesti hiljaisimmat moottorit käyttävät EC tekniikkaa. EC-moottori on kaupallinen nimitys hiiliharjattomalle tasavirtamoottorille. EC moottoreissa on muitakin hyötyjä, kuten mahdollisuus säätää puhallustehoa 0-100% välillä, joko integroidulla tai erillisellä säätimellä. EC moottorilliset kanavapuhaltimet on merkitty EC merkillä.

Kanavapuhaltimien kotelointi

Kanvapuhaltimen melutasoon eniten vaikuttava tekijä on sen kotelointi. Hiljaisimmissa kanavapuhaltimissa on ääntäeristävä kotelo, mikä eristää moottorin tuottamaa ääntä. Nämä kanavapuhaltimet ovat huomattavasti hiljaisempi kuin tavalliset kanavapuhaltimet. Koteloidut kanavapuhaltimet on merkitty silenced merkillä.

Set Descending Direction

14 Items

per page
Set Descending Direction

14 Items

per page