SPNA ja MH heijastimet

Täältä löydät erimallisia SPNA ja MH polttimille soveltuvia heijastimia. Kaikkiin heijastimet sisältävät IEC johdon mikä kiinnitetään virtalähteeseen vaivattomasti plug-n-play tyyliin. 

Vertikaaliset heijastimet

Vertikaalisissa heijastimissa poltin on vertikaalisessa asennossa. Vertikaalinen asento jakaa polttimen tuottaman valon tasaisesti. Kun valo jakautuu tasaisesti kaikille kasveille, ne kasvavat yhtä korkeiksi ja suuriksi. Tasainen valon jakautuminen myös ehkäisee hot spotteja eli kuumia kohtia kasvatustilassa, mitkä usein aiheuttavat kasveille stressiä ja jopa lehtien palamista. 

Jäähdytettävät heijastimet

Jäähdytettävät heijastimet eli ns. cooltubet liitetään kanavaputkella kanavapuhaltimeen, minkä avulla polttimon tuottama lämpö ohjataan ulos kasvatustilasta. Jäähdytettävä heijastin on hyvä valinta tiloissa, missä kuumuus saattaa olla ongelma. 

Säädettävät heijastimet

Joidenkin heijastimien kuten Azerwingien valaisin pinta-alaa voi säätää asettamalla heijastin leveämmäksi tai kapeammaksi. Heijastimen voi asettaa leveäksi jolloin valaistuksen pinta-ala on suurempi tai kapeammaksi jolloin valaisettu pinta-ala on pienempi, mutta intensiivisempi. 

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

maksutavat

Tekijänoikeudet © Puutarhatonttu.fi