460182511540004

Advanced Nutrients Bud Candy

Varastossa
SKU
AN Bud Candy
Alkaen 10,00 €

Toimitus yleensä noin 1-3 arkipäivää

Maksutapoina myös postiennakko ja osamaksu

15 päivän palautusoikeus

Tienaa ostoksista bonusta (tulossa)


Advanced Nutrients Bud Candy on hiilihydraatteja sisältävä lisäravinne.

Bud Candy toimii ravinnonlähteenä juuristossa elävälle hyödylliselle bakteeristolle ja sienistölle. Hiilihydraatin avulla sienistö ja bakteeristo kasvaa ja toimii tehokkaammin, jolloin ne kasvattavat juurimassaa maksimaalisesti. Terve ja runsas juuristo tehostaa kasvin kykyä hyödyntää ravinteita. Mitä paremmin kasvi kykenee hyödyntämään ravinteita, sitä terveemmin se kasvaa ja sitä suurempi on sen tuottama sato ja kukinto. Tehokkaimmillaan bakteeristo ja sienistö myös tuottaa hormoneita, mitkä stimuloivat kukintoa tuottaen yhä suuremman sadon. 

Bakteeriston ja sienistön lisäksi kasvi kykenee hyödyntämään Bud Candyn hiilihydraatteja suoraan: ensiksikin, se edistää glukoosin tuotantoa mitä seuraa suurempi terpeenin määräl, toiseksi, Bud Candyn hiilihydraatti toimii suoraan kasvin energianlähteenä kasvua ja kukintoa varten ja kolmanneksi, kasvi voi sitoa Bud Candyn hiilihydraattia reserveiksei ja käyttää sitä kukinnon lopulla sadon tuottamiseen. 

Sisältää:

  • Hiilihydraatteja
Annosteluohje:
  • 2ml per litra vettä koko kukintoajanjakson ajan 


Tipsi! Suurimman hyödyn Bud Candystä saat yhdistämällä sen eri bakteeri- ja mikrobipohjaisiin ravinteisiin kuten: Advanced nutrients Tarantula
Advanced nutrients Piranha ja Advanced Nutrients Voodoo Juice.

Lisää tietoa  kasviravinteista voit lukea blogipostauksestamme kasviravinteet.