Lighthouse Max XL (220cm korkea)

Sano hyvästi kasvien korkeusongelmalle

Lighthouse Max XL kasviteltalla ei kasvien korkeus tule olemaan ongelma. Voit huoletta antaa kasviesi kasvaa suuriksi ja korkeiksi, sillä Lighthouse Max XL:n kaikki kavatustelttamallit ovat 220cm korkeita.

Lighthouse MAX kasvatusteltat on varusteltu useilla erinomaisilla ominaisuuksilla

Lighthouse Max kasviteltat on varustettu erinomaisilla ominaisuuksilla ja siihen käytetty materiaali on vailla vertaansa. 

Kaikissa Lighthouse Max kasviteltoissa on paksut ja kestävät metalliset runko-osat, mitkä kestävät suurimpienkin valaisimien ja tarvikkeiden painon. Kaikissa sarjan teltoissa on etuoven lisäksi myös sivuikkunat ja suuremmisa malleissa myös suuri taka-aukko, mikä helpottaa kasvien parissa työskentelyä. 

Kestävän rungon ja työskentelyä hepottavien ovien lisäksi kaikissa Lighthouse Max sarjan kasviteltoissa on vedenkestävä pohjallinen, patentoitu ultralux mylar pinnoite, useita läpivientiaukkoja johdoille ja ilmankiertotarvikkeille.

Tarkasta viimeistelystä kertoo esimerkiksi verkolliset passiiviset tarraläpillä avattavat ja suljettavat ilmanottoaukot, hupulliset läpivientiaukot, valon eristävät vetoketju ja ovien kiinnityskoukut. 

Set Descending Direction

3 Items

per page
Set Descending Direction

3 Items

per page