Lighthouse Lite kasviteltat ovat edullinen vaihtoehto laadusta tinkimättä

Lighthouse Lite nimi voisi viitata ns. budjetti laadun kasvatustelttaan, mutta Lite teltat on tehty kestävästä materiaalista ja täyttävät lähes kaikkien kasvattajien perustarpeet. Lite kasviteltat on varusteltu vedenkestävällä pohjalla, metallisilla runko-osilla, useilla ilmastointiaukoilla ja muilla erinomaisilla ominaisuuksilla. 

Lighthouse Lite kasviteltoissa on käytetty pitkältii samoja materiaaleja kuin Max teltoissa

Lighthouse Lite kasvatuteltattojen heijastinpinta on tehty samaa patentoitua Ultralux mylaria käyttäen kuin Lighthousen Max premium tason kasvatusteltoissa. Suurin eroavaisuus löytyy Max telttoihin verrattuna oviaukkojen määrässä. Lite teltoissa on yksi suuri ovi edessä kun taas Lighthouse Max mallistossa on sivuoviaukot ja suurimmissa malleissa myössuuri takaovi helpottamaan työskentelyä ja kastelua. 

Lite kasvatusteltat tulevat nykyisin myös metallisilla runko-osilla. Ero Lighthouse Max runko-osiin löytyy osien paksuudesta ja kulmapaloista. Lite teltoissa rungon kulmat kootaan metallisista kulmapaloista, kun taas Max teltoissa ei ole erillisiä kulmapaloja. Metalliset runko-osat ovat Lite malleissa 16mm paksuisia ja kestävät helposti painavempienkin kasvivalaisimien painon. 

per sivu
Set Descending Direction
per sivu
Set Descending Direction

maksutavat

Tekijänoikeudet © Puutarhatonttu.fi