Kasvatusteltat

Olemme vuosien saatossa kokeilleet useita eri kasvatusteltta merkkejä ja nykyinen valikoimamme koostuu parhaiksi todetuista malleista. Kaikki kasvatustelttamme sisältävät mm. vedenkestävän alustan, kestävät metalliset runko-osat ja laadukkaan mylar-heijaste pinnoitteen sekä eristävät täydellisesti teltan sisälle asennetuiden valaisimien valon.

Kasvatustelttoja jokaiseen tarpeeseen

Valikoimastamme löydät varmasti juuri sinun tarpeiseesi sopivan kasvatusteltan.

Lighthouse Max kasvatusteltat
ovat ehdoton suosikkimme ja suosittelemme sitä etenkin jos harkinnassa on suurempi kasvatusteltta, sillä kaikissa Max malleissa on etuovi ja sivuoviaukot helpottamaan kastelua ja työskentelyä kasvatustilassa. Isoimmissa malleissa on myös suuri takaovi. 

Lighthouse Lite kasvatusteltta on edullinen valinta tärkeistä ominaisuuksista tinkimättä. Suurin eroavaisuus Max mallistoon löytyy oviaukkojen määrästä.

Lighthouse Max XL kasvatusteltat on tuotettu samasta materiaalista kuin Lighthouse Max teltat, mutta ovat 220cm korkeita 200cm sijaan.

QreenQube mallisto tarjoaa Lighthouse Max XL mallistoa laajemman valikoiman 220cm korkeita kasvatustelttoja ja olemmekin ottaneet tämän malliston täydentämään tarjoamaamme. Lisäksi QreenQube kasvatusteltat on rakennettu itsekastelujärjestelmiä, kuten passiivisia GoGro ja Autopot järjestelmiä silmällä pitäen.

Lisää infoa kasvatusteltoistamme voit lukea niiden omilta tuotesivuilta valitsemalla sinua kiinnostavan malliston.

dddddd
Rajaa

Tuotteet 1-20 / 46

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-20 / 46

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen