Blog

 1. Hiilidioksidi - CO2 tuotteiden vertailu

  Co2 tuotteiden taistelu


  Tässä postauksessa tarkastelemme tarjoamiamme hiilidioksidi eli co2 tuotteita ja pyrimme määrittelemään parhaan tuotteen. Kruunusta kilpailevat tuotteet ovat Co2 bag, the Enhancer hiilidioksidipullo ja Airbomz suihke. Valikoimassamme on myös co2 tabs – tabletteja, mutta tämä tuote jää vertailun ulkopuolelle sillä se eroaa selkeästi muista hiilidioksidi tuotteista mikä tekee vertailusta vaikeaa.  Read more »
 2. Mikä ihmeen keraaminen monimetalli?

  Mikä ihmeen keraaminen monimetalli?

  Tämän postauksen tarkoituksena on esitellä ja arvioida suhteellisen uutta valaisinteknologiaa, keraamista monimetalli valaisinta eli CMH:ta (Ceramic Metal Halide). CMH polttimoita ei tule sekoittaa MH (Metal Halide) eli monimetalli polttimoihin. Valonlähteillä on suurikin käytännön ero: MH polttimet soveltuvat hyvin kasvien kasvuvaiheeseen kun taas CMH polttimet sopivat kasvin koko elinkaaren valonlähteeksi.


  Päivitys 6/12/2018 : keraamiset monimetalli polttimot ovat vakiinnuttaneet lyhenteen CDM nimikkeen, joten puhumme jatkossa CDM polttimista (ceramic discharge metal-halide)

  CDM polttimot tarvitsevat niitä varta vasten rakennetun virtalähteen ja heijastimen kannan toimiakseen, älä siis koskaan kiinnitä CMD poltinta muihin virtalähteisiin.

  Ostetuin valonlähde meillä Puutarhatontussa

  Read more »
 3. GoGro: passiivinen kastelujärjestelmä

  Read more »